1 april 2007

Botemedel mot trettioårsångest

Det har nu gått en vecka sedan Fi kongress. Jag njuter av ledigheten som det innebär att "bara" ha ett jobb. Samtidigt som jag funderar på vad jag ska göra nu. I Fi och överhuvudtaget. Inga klara planer ännu, men var lugna jag kommer säkert på någonting. Om inte annat ska jag ju försöka blogga lite mer regelbundet här.
Min fritid har gett mig möjlighet att röja lite hemma, och plocka ihop alla saker som bara samlar sig på hög när man har annat att göra. Så denna sköna söndagseftermiddag ägnas åt tvätt, och att plocka ihop och sortera kort och presenter från min 30 års fest som var för mer än en månad sedan.

Jag erkänner kanske lite väl ofta att jag har trettioårskris, eller snarare en ständig pågående ålderskris. Jag tänker inte analysera det närmare här i detta inlägget. Utan snarare ge ett tips till hur man botar eller lindrar ålderskriser;

Samla så många vänner, bekanta och sköna människor som möjligt. Om du inte har råd att bjuda på en fest, så önska dig en i present. Var mer eller mindre övertydlig månaderna innan festen att du förväntar dig hyllningar, fina tal och massor av kärlek. Och se. Det lyckas. När jag nu ser alla fina kort, och presenter och kommer ihåg min fantastiska fest så ryser jag av välbehag. Jag känner mig väldigt lyckligt lottad över att ha så många fina fantastiska människor i mitt liv. Och det hjälper, mot allt krisande och åldersnojer, att bli påmind om och höra att människor man själv beundrar och älskar tycker detsamma om en själv. Och en fest oavsett tema är ju heller aldrig fel.

2 kommentarer:

tiarafeministen sa...

Detta med fest och tema är ju så underbart, det blir tyvärr bara svårare och svårare att komma på nya teman.. hmm...

förslag?

tiarafeministen sa...

saknar nya inlägg =(