1 augusti 2007

Schulman och bögarna

Som att pilla i en sårskorpa. Som att se en dålig tv -serie på femman men inte kunna sluta. Som att göra en beställning till i baren fast man borde gå hem. Som att läsa Alex Schulmans blogg...
Och nu kan jag inte låta bli att kommentera inlägget om Pride. Läs här vad Alex tycker om Pride. Eller snarare att så många håller med honom. Vilket för mig är det bästa beviset på att Pride behövs även för er som inte går på festivalen. Vi lever i ett samhälle som är åt helvete fel. Orättvisor, ojämlikhet, diskriminering och trakasserier finns mitt bland oss. Och en grupp som är utsatt är vi som inte är/kallar oss heterosexuella.

Men det som faktiskt irriterar mig mest är att det slår aldrig fel. Som tjej och inte heterosexuell så blir fan i mig alltid osynliggjord. Till den milda grad att man inte ens blir förolämpad av Alex Schulman. Kanske inget att gråta över. Men det stör mig. På samma sätt som bananflugor i köket. Som att toapappret är slut. Som trängsel i tunnelbanan.. Icke heterosexuella är inte per definition lika med enbart bögar!!

Andra bloggar om: ,

2 kommentarer:

Molly sa...

Suck och jösses! Vad skall man säga? Jäkla fubbick! Där kan inte vara mycket innanför pannbenet på honom...

*massor av kramar till dig, Fia*

Sofia sa...

håller med, lesbians glöms bort :/ FETT IRRITERANDE!!