13 september 2007

Krossa Feminismen ?

Jag får en del kommentarer till min blogg. Det är kul. Men det är min blogg. Och jag väljer vilka kommentarer som jag vill publicera. Jag får väldigt ofta kommetarer från en man som verkar ha många strängar på sin lyra, och som kanske inte är mitt största fan. Han går under namnet John Berg och han har några olika bloggar vars syfte är om jag förstår det rätt bland annat är att försöka krossa feminismen i allmänhet och Fi i synnerhet. Herr Berg har i en opublicerad kommentar hävdat att jag censurerar honom. Det gör jag inte, däremot ignorerar jag honom för det mesta. Och tänker fortsätta göra för det. Nästan hela tiden. Men ibland går det inte. Herr Bergs skriverier ger mig trots allt väldigt många roliga stunder. Så därför bara för er mina vänner, läs och njut.

http://www.denledefi.blogspot.com/


http://artikel19.blogspot.com/

4 kommentarer:

Christian sa...

Tycker mest att denledefi är tröttsam... En-frågesmänniskor tenderar att bli det. (Obs, detta är ingen attack på dig, du har ju fler strängar på din lyra än feminismen.) F ö tycker jag att du borde piffa upp din blogg med lite mer bilder. Mvh/C

Christian sa...

PS. Visst fan censurerar du honom. Men det är ju ens privilegium på ens egen sida på nätet. Hemma hos mig censurerar jag också människor - har de alldeles för idiotiska åsikter släpper jag inte in folk. Jag censurerar också på min blogg. Har iofs bara gjort det en gång, när jag hittade en idiot som gjorde ett rasist-inlägg som inte hade med frågan att göra över huvud taget. Dock skulle jag nog släppt igenom honom om inlägget hade något med diskussionen att göra. Hm..., har inte kollat bloggen på länge - får väl kolla efter nu så att där inte är något skit i kommentarerna.

Veronica sa...

christian - hur göööör du för att slippa få en massa rasistiska kommentarer?! De rullar in på löpande band på min blogg. Och så blir jättesura när de inte får ta plats med sina idiotier och skriver nya purkna inlägg om hur eeelaaaak jag är som "censurerar".

Christian sa...

Veronica, det är enkelt - jag skriver en mycket ointressantare blogg än vad du gör. Alltså pallar inte ens rasisterna kommentera :-)