5 mars 2008

AntiRynkKräm

Har jag inte köpt, även om det var nära häromdagen. Så jag vill härmed utropa mig som botad från åldersnoja. Kvar är bara lite hälsosamt existentiellt grubbel och en stilla undran om jag någonsin kan vara alldeles säkert på någonting.. Förutom att gubbjävlar aldrig förnekar sig. Det kan jag alltid vara säker på.  Kommentarer som jag valt att inte publicera till förra inlägget handlar mest om att jag ska ta mitt förnuft till fånga, sluta med feministtjafset och göra det jag borde. Enligt gubbarna är det hålla käften och föda barn. Jag vet att det går alldeles utmärkt att vara en feministfitta, bitterfitta och en underbar mor med lagom dos åldersnoja.  Allt på samma gång. Så till er män som läser min blogg och vill ge mig goda råd, fortsätt läsa men lägg ner goda råds funktionen. 

2 kommentarer:

Christian sa...

Va, får man inte komma med goda råd längre även om man är gubbe? Jag som precis tänkte tipsa om att vanlig äggvita är bättre än dyr antirynkkräm, att man inte har bruna skor efter klockan sex och att man inte bör starta tvåfrontskrig. Men nähä! ;-)

Christian sa...

Vad gällde äggvita som antirynkkräm: ta en-två äggvitor, kleta ut i ansiktet, låt torka i tio-femton minuter (har testat o det kliar som fan), tvätta sedan av. Effekten syns dagen efter. Och vem sa att jag inte hade 40-årskris?

En fyrtioårig konservativ/nyliberal gubbe som tipsar yngre feminister om antirynkkräm, det var för bra för att kunna motstå! Är detta måhända en ny sorts härskarteknik? I så fall vill jag ha den döpt efter mig!