12 februari 2009

Ambivalent

Jag har haft svårt att bestämma mig för vad den här bloggen är. Jag har ansträngt mig så mycket att skilja på mina olika roller i olika sammanhang att det inte har blivit någonting alls av den här bloggen.  Så nu har jag bestämt mig för en helt annan taktik. Jag är den jag är med många olika saker på gång hela tiden. Jag kommer inte att anstränga mig så mycket för att inte låta några av mina projekt beröra varandra. Det kommer att göra den här bloggen  så mycket bättre. 
Det blir min blogg, inte bara feministen Sofia Karlssons blogg. Värt att poängtera att detta är just min blogg, så det är mina åsikter, tankar och funderingar som framförs här. Som det har varit hela tiden. 

Så nu jävlar ska här bli blogga av! 

4 kommentarer:

coolbettan.blogg.se sa...

Det är bra att hålla på sina åsikter!

Förgätmigej sa...

Hej Sofia!
Kul att läsa din blogg!:)
Ska ha föredrag om dig i plugget efter sportlovet..så jag har lite tid att läsa upp mig...:P
Och få med aktuella händelser...
Visste inte att du var feminist, men nu vet jag...
Cheerio,
Förgätmigej

Christian sa...

Jag säger bara: "keep up the good work"! Jag tycker nästan alltid att det är intressant att läsa dina åsikter, även om (eller kanske just för att) de går stick i stäv med mina. Ibland har du även fått mig att ändra åsikt, och då gör man ett gott jobb som bloggare! Så fortsätt för allt i världen – "bring it on"!

Christian sa...

PS. Om inte Förgätmigej vet att Fia Karlsson är feminist, så misstänker jag att hon blandar ihop dig med en känd sångerska. (Eller så har hon ett utvecklat sinne för ironi?) Hoppas iaf att hon ser den här kommentaren, och inte gör bort sig i plugget.